КАФЕДРА готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Кафедра готельно-ресторанного і туристичного бізнесу створена з ініціативи Президента Міжнародного гуманітарного університету Сергія Васильовича Ківалова у 2020р. Входить до складу факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму.

Кафедра пропонує унікальні освітні програми –
"Готельно-ресторанна справа",
"Туризм",
"Ресторанні технології",
"Менеджмент соціокультурної діяльності"

Перевагами освітніх програм кафедри є:
  • наявність положень, які регламентують розробку та реалізацію освітніх програм;
  • щорічне оновлення освітніх програм шляхом публічного обговорення з внутрішніми та зовнішніми стейкхолдерами;
  • системне оновлення змісту, коригування цілей, переліку компетентностей, програмних результатів навчання та пулу дисциплін;
  • системне залучення до освітнього процесу фахівців-практиків готельного та ресторанного бізнесу;
  • виїзні практичні заняття на системній основі;
  • організація практики та стажування за кордоном з отриманням сертифікатів;
  • формування практичних навичок застосування інформаційних технологій в управлінні готельним та ресторанним бізнесом;
  • формування практичних навичок розробки концепцій та проєктів готелів і ресторанів з урахуванням регіонального аспекту та стратегічних пріоритетів України;
  • поєднання фахової підготовки з орієнтацією на особистісний розвиток,
  • формування лідерських якостей
  • врахування кращих практик зарубіжного та вітчизняного досвіду під час розробки та оновлення освітніх компонентів;
  • наявність системних процедур щодо оцінювання якості реалізації ОП
  • дієві процедури обрання студентами власної освітньої траєкторії шляхом вибору освітніх компонентів;
  • визнання результатів неформального навчання;
  • повна реалізація принципів студентоцентрованого підходу;
  • мотивація здобувачів до наукової діяльності, участі у професійних конкурсах;
  • застосування сучасних інноваційних форм та методів навчання при вивченні ОК;
  • систематичне проходження науково-педагогічними працівниками стажувань і підвищення кваліфікації в Україні і за кордоном;
  • наявність у науково-педагогічних працівників власних підручників та навчально-методичних посібників з дисциплін;
  • доступність до унікальної інфраструктури та ресурсів;
  • створено спеціалізовані лабораторії та аудиторій для розвитку hard skills, зокрема:
    • кабінет з Digital технологій у готельно-ресторанному бізнесі,
    • лабораторія з технології ресторанної продукції,
    • лабораторія з ресторанної справи,
    • лабораторія систем автоматизованого проєктування.
  • Створені умови для всебічного розвитку здобувачів (бібліотека, гуртожитки, зал засідань, зал конференцій, студентське кафе, мультимедійний центр);
  • умови для реалізації права на освіту особами з особливими освітніми потребами;
  • робота центру психологічної підтримки.

Студенти мають можливість уже починаючи з першого курсу пройти міжнародну практику в Туреччині, Греції, Болгарії.
Практикується проведення тренінгів, семінарів та майстер-класів відомих рестораторів та готельєрів.

Сфера професійної діяльності наших випускників:
Відкриття власного бізнесу у ресторанній та готельній сфері, консалтингові послуги з проектування ресторанів та готелів, управління ресторанами та готелями та їх мережами, готельний та ресторанний сервіс, кейтеринг, девелопмент готельних проектів.
Випускна робота передбачає розробку власного проєкту готельно-ресторанного комплексу з повним пакетом документів, бізнес-планом і концепцією.

Науковий напрям кафедри - «Державне регулювання інституціональних змін національної економіки в сфері індустрії гостинності».

Науково-педагогічний склад кафедри
Декан факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи і туризму, кандидат технічних наук, доцент

Розробник стандарту вищої освіти України за спеціальністю "Готельно-ресторанна справа"

Google Scholar
ORCID ID
SCOPUS

Завідувач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Кадидат технічних наук, доцент

Google Scholar
ORCID ID
SCOPUS
Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу


Google Scholar
ORCID ID
Publons
SCOPUS
Доктор технічних наук, професор кафедри кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу


Google Scholar

Доктор технічних наук, професор кафедри кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу


Google Scholar
ORCID ID
Кандидат технічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу


Google Scholar
ORCID ID
Помічник декана, старший викладач
Магістр зі спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Інноваційні технології ресторанного бізнесу"
Експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти
Google Scholar
ORCID ID
Помічник декана, старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр за спеціальністю 241 « Готельно-ресторанна справа»

Google Scholar
ORCID ID
Кандидат технічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Google Scholar
ORCID ID
Викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр з технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення.
Магістр з готельно-ресторанної справи.


Google Scholar
ORCID ID
Викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр зі спеціальності «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», професійна кваліфікація
Інженер-дослідник («Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»)

ORCID ID
Залишилися питання?
+38 (096) 831-11-12
Телефонуйте
Фонтанська дорога, 33, Одеса
Приходьте у гості
mguhrtb@gmail.com
Пишіть
Контакти
Одеса, Фонтанська дорога, 33

Телефон: +38 (096) 831-11-12
Eл.пошта: mguhrtb@gmail.com
Made on
Tilda