HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point)
Технологія продукції ресторанного господарства
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Одеський національний технологічний університет (Одеська національна академія харчових технологій) Диплом бакалавра B18 038174 від 30.06.2018 Напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»
Одеський національний технологічний університет (Одеська національна академія харчових технологій) Диплом магістра М19 № 110021 від 31.12.2019 (з відзнакою) Спеціальність 181 «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма «Інноваційні технології ресторанного бізнесу»
ДОСВІД РОБОТИ
З 2020 року – дотепер викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Міжнародного гуманітарного університету
З 2021 року – дотепер Експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
Почесна грамота Президента МГУ за плідну наукову діяльність, 2022р
Почесна грамота Одеської обласної ради за самовіддану плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки, професійну підготовку студентської молоді та з нагоди 20-річчя заснування Міжнародного гуманітарного університету, 2022
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Тренінг (платформа Prometheus) «Експерт з акредитації освітніх програм», Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, 16.12.2019 р.
Тренінг (платформа Prometheus) «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах», 30.01.2021
Тренінг «Reikartz Hotel Group». Тема: Level Up разом з Reikartz, Сертифікат №TQOJAG-CE000200, 2021р.
Тренінг «Автоматизація процесів для HORECA. Servio HMS та Servio POS», сертифікат, січень 2023 р
Науково-педагогічне стажування (у період з 13.02.2023 по 26.03.2023) на тему «Інноваційні освітні технології: європейський досвід та його впровадження в підготовку фахівців з економіки та управління» 6 кредитів ECTS (180 годин), сертифікат С 2023032
Ресторанна компанія Synergy Group. Тема: «Інноваційні технології ресторанної продукції»
Термін стажування: 03.01.24 – 09.02.24р