Власюк Каріна Вікторівна
Помічник декана, старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Магістр зі спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Інноваційні технології ресторанного бізнесу"

Експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (спец. 181,241)

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ
Інноваційні ресторанні технологі

ДИСЦИПЛІНИ
  • Гастрономічний туризм
  • Винний туризм
  • HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point)
  • Технологія продукції ресторанного господарства
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Одеський національний технологічний університет (Одеська національна академія харчових технологій)
Диплом бакалавра B18 038174 від 30.06.2018
Напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа»

Одеський національний технологічний університет (Одеська національна академія харчових технологій)
Диплом магістра М19 № 110021 від 31.12.2019 (з відзнакою)
Спеціальність 181 «Харчові технології»

Освітньо-професійна програма «Інноваційні технології ресторанного бізнесу»
ДОСВІД РОБОТИ
  • З 2020 року – дотепер викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Міжнародного гуманітарного університету
  • З 2021 року – дотепер Експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • Почесна грамота Президента МГУ за плідну наукову діяльність, 2022р
  • Почесна грамота Одеської обласної ради за самовіддану плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки, професійну підготовку студентської молоді та з нагоди 20-річчя заснування Міжнародного гуманітарного університету, 2022
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Тренінг (платформа Prometheus) «Експерт з акредитації освітніх програм», Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, 16.12.2019 р.
  • Тренінг (платформа Prometheus) «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», 13.04.2020 р.
  • Тренінг (платформа Prometheus) «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах», 30.01.2021
  • Тренінг «Reikartz Hotel Group». Тема: Level Up разом з Reikartz, Сертифікат №TQOJAG-CE000200, 2021р.
  • Тренінг «Автоматизація процесів для HORECA. Servio HMS та Servio POS», сертифікат, січень 2023 р
  • Науково-педагогічне стажування (у період з 13.02.2023 по 26.03.2023) на тему «Інноваційні освітні технології: європейський досвід та його впровадження в підготовку фахівців з економіки та управління» 6 кредитів ECTS (180 годин), сертифікат С 2023032
  • Ресторанна компанія Synergy Group. Тема: «Інноваційні технології ресторанної продукції» Термін стажування: 03.01.24 – 09.02.24р
Залишилися питання?
+38 (096) 831-11-12
Телефонуйте
Фонтанська дорога, 33, Одеса
Приходьте у гості
mguhrtb@gmail.com
Пишіть
Контакти
Одеса, Фонтанська дорога, 33

Телефон: +38 (096) 831-11-12
Eл.пошта: mguhrtb@gmail.com
Made on
Tilda