Освітня програма «Інноваційні технології ресторанного бізнесу» спеціальність 181 «Харчові технології» це: – ідеальне співвідношення практичних і теоретичних знань; – лекції від відомих рестораторів та професіоналів-практиків ресторанного бізнесу; – бізнес-екскурсії до топових ресторанів міста; – міжнародні практики.
1 рік 4 місяці
тривалість навчання
Денна і заочна
форма навчання
UA/EN
мова навчання
Міжнародний диплом
європейського стандарту
Для кого?
Програма розрахована на тих, хто бажає стати фахівцем з ресторанного бізнесу та керування технологіями виробництва.
Переваги навчання у нас
Диплом
європейського зразка з гарантією працевлаштування і можливістю отримати подвійний диплом
Викладачі
Майстер-класи та семінари від відомих рестораторів, готельєрів, професіоналів туристичного бізнесу
Міжнародна практика
в Туреччині, Болгарії, Німеччині, Греції та інших країнах
Вартість
Вартість контракту від 15 000 грн за семестр, є бюджетні місця
Інфраструктура
Сучасна інфраструктура для навчання, спорту і відпочинку
Програми
Унікальні освітні програми і дисципліни
Ключові дисципліни
Ділова та професійна мова
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі
Інтелектуальна власність
Метологія наукових досліджень
Проєктування в ресторанному бізнесі
Методологія конструювання харчових продуктів
Інноваційний менеджмент
Конкурсна пропозиція для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти
1
1) ЄВІ (єдиний вступний іспит) з іноземної мови
*Конкурсний бал не менше ніж 100
2
Фахове вступне випробування зі спеціальності
*Конкурсний бал не менше ніж 100
3
Додаткове фахове вступне випробування (для осіб, які здобули ступень вищої освіти за іншою спеціальністю)
*Конкурсний бал не менше ніж 100
Які документи потрібні?
Задайтепитання, що вас цікавлять
* Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності
Кар'єрні перспективи
Сфера професійної діяльності
1
Ресторатор
2
Керуючий рестораном
3
Менеджер ресторану
4
Адміністратор ресторану
5
Фахівець з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)
6
Співробітник митної лабораторії з експертизи продуктів
7
Директор мережі закладів ресторанного господарства
8
Директор кейтеринговой компанії
9
Завідувач виробництвом, інженер-технолог
10
Бренд-шеф, шеф-кухар, су-шеф
11
Фахівець-проектувальник закладів ресторанного господарства
12
Експерт консалтингової компанії
Долучайтесь до нас в соціальних мережах :)
Приходьте на День відкритих дверей у Міжнародному Гуманітарному Університеті
Фонтанська дорога, 33, Одеса
- екскурсія університетом - презентація освітніх програм - знайомство з викладачами
Приєднатися
Поширені запитання
Міжнародний гуманітарний університет бере активну участь в пошуку місця роботи для випускників. Університет підтримує партнерство з мережами готелів і ресторанів та гарантує працевлаштування після успішного закінчення навчальних програм.
Перелік документів для вступу залежить від обраної програми. З докладним списком документів для вступу ви можете ознайомитися на cторінці Абітурієнтам.
Так, ви можете пройти військову підготовку та отримати додаткову спеціальність.
Наші випускники працюють в лідируючих міжнародних готельних компаніях, у великих ресторанних групах, займаються організацією заходів і відкривають власний бізнес. Більше інформації про кар'єрні можливості можна знайти на сторінках Бакалаврат та Магістратура.
Так, на Факультеті МГРСтаТ МГУ є бюджетні місця за спеціальностями Менеджмент та Готельно-ресторанна справа.
Оплата навчання може бути проведена двома способами:
банківським переказом за реквізитами, прописаним в договорі;