Інноваційні технології ресторанного бізнесу
Про програму
Освітня програма «Інноваційні технології ресторанного бізнесу»
спеціальність 181 «Харчові технології» це:
– ідеальне співвідношення практичних і теоретичних знань;
– лекції від відомих рестораторів та професіоналів-практиків ресторанного бізнесу;
– бізнес-екскурсії до топових ресторанів міста;
– міжнародні практики.
  • 1 рік 4 місяці
    тривалість навчання
  • Денна і заочна

    форма навчання
  • UA/EN

    мова навчання
  • Міжнародний диплом
    європейського стандарту
Для кого?
Програма розрахована на тих, хто бажає стати фахівцем з ресторанного бізнесу та керування технологіями виробництва.
Переваги навчання у нас
  • Диплом
    європейського зразка з гарантією працевлаштування і можливістю отримати подвійний диплом
  • Викладачі
    Майстер-класи та семінари від відомих рестораторів, готельєрів, професіоналів туристичного бізнесу
  • Міжнародна практика
    в Туреччині, Болгарії, Німеччині, Греції та інших країнах
  • Вартість
    Вартість контракту від 15 000 грн за семестр, є бюджетні місця
  • Інфраструктура
    Сучасна інфраструктура для навчання, спорту і відпочинку
  • Програми
    Унікальні освітні програми і дисципліни
Ключові дисципліни
  • Ділова та професійна мова
  • Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі
  • Інтелектуальна власність
  • Метологія наукових досліджень
  • Проєктування в ресторанному бізнесі
  • Методологія конструювання харчових продуктів
  • Інноваційний менеджмент
Конкурсна пропозиція для вступу
на другий (магістерський) рівень
вищої освіти
1
1) ЄВІ (єдиний вступний іспит) з іноземної мови
*Конкурсний бал не менше ніж 100
2
Фахове вступне випробування зі спеціальності
*Конкурсний бал не менше ніж 100
3
Додаткове фахове вступне випробування (для осіб, які здобули ступень вищої освіти за іншою спеціальністю)
*Конкурсний бал не менше ніж 100
Задайте питання, що вас цікавлять
* Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності
Кар'єрні перспективи
Сфера професійної діяльності

  • 1
    Ресторатор
  • 2
    Керуючий рестораном
  • 3
    Менеджер ресторану
  • 4
    Адміністратор ресторану
  • 5
    Фахівець з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)
  • 6
    Співробітник митної лабораторії з експертизи продуктів
  • 7
    Директор мережі закладів ресторанного господарства
  • 8
    Директор кейтеринговой компанії
  • 9
    Завідувач виробництвом, інженер-технолог
  • 10
    Бренд-шеф, шеф-кухар, су-шеф
  • 11
    Фахівець-проектувальник закладів ресторанного господарства
  • 12
    Експерт консалтингової компанії
Долучайтесь до нас в соціальних мережах :)
Приходьте на
День відкритих дверей
у Міжнародному Гуманітарному Університеті
Фонтанська дорога, 33, Одеса

- екскурсія університетом
- презентація освітніх програм
- знайомство з викладачами
Поширені запитання
Залишилися питання?
+38 (096) 831-11-12
Телефонуйте
Фонтанська дорога, 33, Одеса
Приходьте у гості
mguhrtb@gmail.com
Пишіть
Контакти
Одеса, Фонтанська дорога, 33

Телефон: +38 (096) 831-11-12
Eл.пошта: mguhrtb@gmail.com
Made on
Tilda