Ресторанні технології
Спеціальність 181 «Харчові технології»
Про програму
Освітня програма «Ресторанні технології» спеціальність 181 «Харчові технології» це:

– ідеальне співвідношення практичних і теоретичних знань;
– лекції від відомих рестораторів та професіоналів-практиків ресторанного бізнесу;
– бізнес-екскурсії до топових ресторанів міста;
– міжнародні практики вже після 1 року навчання.

На спеціальність доступні бюджетні місця, а вартість контракту лише 11800 грн на рік.

  • 4 роки
    тривалість навчання
  • Денна і заочна
    форма навчання
  • Практика
    міжнародна практика
  • Диплом
    європейського стандарту
Для кого?
Програма розрахована на тих, хто бажає стати фахівцем з ресторанного бізнесу та керування технологіями виробництва.
Переваги навчання у нас
  • Диплом
    європейського зразка з гарантією працевлаштування і можливістю отримати подвійний диплом
  • Викладачі
    Майстер-класи та семінари від відомих рестораторів, готельєрів, професіоналів туристичного бізнесу
  • Міжнародна практика
    в Туреччині, Болгарії, Німеччині, Греції та інших країнах
  • Вартість
    Вартість контракту від 11800 грн на рік, існують бюджетні місця
  • Інфраструктура
    Сучасна інфраструктура для навчання, спорту і відпочинку
  • Програми
    Унікальні освітні програми і дисципліни
Ключові дисципліни
  • Ресторанна справа
  • Технологія продуктів ресторанного господарства
  • Харчові технології
  • Управління якістю
  • HACCP в ресторанному господарстві
  • Інформаційні та комунікаційні технології в ресторанному бізнесі
  • Технологія функціональних продуктів
  • Етнічні кухні
  • Барна справа
  • Енологія
  • Кулінарні традиції України
  • Кондитерське мистецтво
  • Технології крафтових виробництв
  • Технології продуктів дитячого харчування
  • Технологія продуктів для дієтичного та санаторно-курортного харчування
  • Технологія продуктів дієтичного та лікувально-профілактичного призначення
  • Менеджмент ресторанів
  • Маркетинг
  • Ресторанний креатив
  • Проектування ресторанів
  • Управління проектами
  • Нутріціологія
Дорожня карта студента
Конкурсна пропозиція для вступу
на перший (бакалаврський) рівень
вищої освіти
1
Конкурсна пропозиція
НМТ (національний мультипредметний тест) або ЗНО минулих років
Задайте питання, що вас цікавлять
* Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності
Кар'єрні перспективи
Сфери працевлаштування
  • Ресторатор
  • Директор мережі закладів ресторанного господарства
  • Керуючий рестораном
  • Директор кейтеринговой компанії
  • Менеджер ресторану
  • Завідувач виробництвом, інженер-технолог
  • Адміністратор ресторану
  • Бренд-шеф, шеф-кухар, су-шеф, шеф-сомельє, шеф-бармен, кухар, шоколатьє, бариста
  • Фахівець з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)
  • Фахівець-проектувальник закладів ресторанного господарства
  • Співробітник митної лабораторії з експертизи продуктів
  • Експерт консалтингової компанії
Долучайтесь до нас в соціальних мережах :)
Приходьте на
День відкритих дверей
у Міжнародному Гуманітарному Університеті
Фонтанська дорога, 33, Одеса

- екскурсія університетом
- презентація освітніх програм
- знайомство з викладачами
Поширені запитання
Залишилися питання?
+38 (096) 831-11-12
Телефонуйте
Фонтанська дорога, 33, Одеса
Приходьте у гості
mguhrtb@gmail.com
Пишіть
Контакти
Одеса, Фонтанська дорога, 33

Телефон: +38 (096) 831-11-12
Eл.пошта: mguhrtb@gmail.com
Made on
Tilda