Фундаментальні та прикладні дослідження якості та безпеки харчових продуктів
ДИСЦИПЛІНИ
Гостинність
Готельна справа
Нутриціологія
Управління якістю та безпекою у закладах готельного і ресторанного господарства
Управління якістю та безпекою харчових продуктів
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Доцент кафедри кафедри готельно-ресторанної справи і туризму
Кандидат технічних наук, Спеціальність: технологія м"ясних, молочних та рибних продуктів. Тема дисертації: «Розробока біологічно-активних добавок на основі морських водорослей »
Магістр за спеціальністю 241 « Готельно-ресторанна справа»
ДОСВІД РОБОТИ
2022рр – дотепер – доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу МГУ
2010-2022 рр – доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНАХТ
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
Голова жюрі II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (2020- 2021рр)
Член організаційного комітету конкурсної комісії ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності Готельно-ресторанна справа (2018- 2021рр)
Член громадської організації «Агенція розвитку туризму» з 2019 р.
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
Грамота Директора Департаменту інвестиційної зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва і туризму Одеської області державної адміністрації за ініціативу та наполегливість, особисті професійні досягнення, бездоганну працю та вагомий особистий внесок у підготовку кадрів для індустрії гостинності та туризму 2022р
Почесна грамота Голови Одеської Ради Миру за ініціативу та наполегливість, особисті професійні досягнення, бездоганну працю та заслуги у сфері освіти і науки, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, 2022р
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Ресторанна компанія Synergy Group. Тема: «Управління якістю та безпекою кулінарної продукції»
Термін стажування: 03.01.24 – 09.02.24р
Міжнародне наукове –педагогічне стажування «Інноваційні освітні технології: європейський досвід та його впровадження в підготовку фахівців з економіки та управління» м. Рига. Латвійська республіка; жовтень - листопад 2022р
Тренінг «Автоматизація процесів для HORECA. Servio HMS та Servio POS», сертифікат, січень 2022р
ТОВ «Одесатурист» : готельно-ресторанний комплекс «Дунай», термін: 02.11.2020 р- 01.03.2021р
Міжнародний семінар-тренінг :
1.Hotel operations,tactics and strategy(hots)
2.Food tourism :trends and developmens.
Certificate of Attendance at International Seminar
(ONAFT, june 2018)
Семінар-практикум для готелярів , Одеса, ГРК «Gagarin» , 2018р
Вища школа педагогічної майстерності , ОНАХТ, 2019р
Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2016 рік.