Інноваційні технології управління розвитком ресторанного бізнесу
ДИСЦИПЛІНИ
Кулінарні традиції України
Курортна справа
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Магістр за спеціальністю 241 « Готельно-ресторанна справа»
Здобувач вищої освіти ступеня доктора філософії
ДОСВІД РОБОТИ
2020 р. - дотепер - старший викладач кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу МГУ
2018-1019 викладач кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНАХТ
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
Почесна грамота Одеської обласної Ради Миру за ініціативу та наполегливість, особисті професійні досягнення, бездоганну працю та заслуги у сфері освіти і науки 2022р.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
ТОВ «Одесатурист» : готельно-ресторанний комплекс «Дунай», термін: 02.11.2020 р- 01.03.2021р
Тренінг «Автоматизація процесів для HORECA. Servio HMS та Servio POS», сертифікат, січень 2022р