Коваленко Лілія Миколаївна
Старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Магістр зі спеціальності «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», професійна кваліфікація
Інженер-дослідник («Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»)

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ
Інноваційні ресторанні технології
ДИСЦИПЛІНИ
  • Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Одеська державна академія харчових технологій
диплом магістра М17 № 048899 від 31.03.2017
спеціальність «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»,
Професійна кваліфікація
Інженер-дослідник
(«Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»)

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Ресторанна компанія Synergy Group. Тема: «Впровадження здорового харчування в ресторанному господарстві » Термін стажування: 03.01.24 – 09.02.24р
Залишилися питання?
+38 (096) 831-11-12
Телефонуйте
Фонтанська дорога, 33, Одеса
Приходьте у гості
mguhrtb@gmail.com
Пишіть
Контакти
Одеса, Фонтанська дорога, 33

Телефон: +38 (096) 831-11-12
Eл.пошта: mguhrtb@gmail.com
Made on
Tilda