Старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр зі спеціальності «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», професійна кваліфікація Інженер-дослідник («Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»)
Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Одеська державна академія харчових технологій диплом магістра М17 № 048899 від 31.03.2017 спеціальність «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», Професійна кваліфікація Інженер-дослідник («Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»)
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Ресторанна компанія Synergy Group. Тема: «Впровадження здорового харчування в ресторанному господарстві »
Термін стажування: 03.01.24 – 09.02.24р