Наукові основи розробки енергоефективного устаткування для харчових виробництв
ДИСЦИПЛІНИ
Процеси та апарати харчових виробництв
Устаткування закладів ресторанного господарства
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Одеська державна академія харчових технологій, 2006 р., спеціальність «Обладнання харчових мікробіологічних та фармацевтичних виробництв», кваліфікація спеціаліст з обладнання харчових виробництв. диплом № 071797 від 23.03.1998 р.
Кандидат технічних наук, Спеціальність «Процеси та обладнання харчових виробництв» Диплом кандидата технічних наук ДК № 017687 виданий ВАК України 12 березня 2003 р.
доцент кафедри процесів і апраратів 12 ДЦ 022996 Виданий Рішенням Атестаційної колегії МОН 07.07.2010,
Диплом доктора технічних наук ДД № 008441 виданий ВАК України 05 березня 2019 р.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Riga, Latvia, тема: "Theory and practice of scientific and pedagogical approaches in education", термін: from April 26, 2021 until May 26, 2021