Жмудь Альона Вікторівна
Доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ
Інноваційні ресторанні технології
ДИСЦИПЛІНИ
  • Загальні технології харчових виробництв
  • Етнічна кулінарія
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

Одеська державна академія харчових технологій
Диплом магістр з відзнакою СК35191690 від 30 червня 2008р
Спеціальність
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів


Кандидат технічних наук,
Спеціальність Технологія харчової продукції
Диплом кандидата наук
ДК № 008911,
виданий ВАК України
26.01.2012р

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • 1. ТОВ "ХЕЛСФУД" тема: "Технології приготування в ресторанному господарстві", термін: 30.09.2019р - 20.12.2019р
  • 2. ТОВ "ТД Левада" Тема: "Технологія кулінарних напівфабрикатів" Термін стажування: 03.01.24 – 09.02.24р
Залишилися питання?
+38 (096) 831-11-12
Телефонуйте
Фонтанська дорога, 33, Одеса
Приходьте у гості
mguhrtb@gmail.com
Пишіть
Контакти
Одеса, Фонтанська дорога, 33

Телефон: +38 (096) 831-11-12
Eл.пошта: mguhrtb@gmail.com
Made on
Tilda