Дишкантюк Оксана Володимирівна
Кандидат технічних наук, доцент
Декан факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму
Гарант освітньої програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Готельно-ресторанна справа»

e-mail: Dyshkantyuk@ukr.net
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ
Державне регулювання інституціональних змін національної економіки в сфері індустрії гостинності
ДИСЦИПЛІНИ
  • Гостинність
  • Організація ресторанного господарства
  • Ресторанна справа
  • Start Up - тренінг
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Доцент кафедри біохімії та мікробіологіїї

Кандидат технічних наук, Спеціальність 030020 Біотехнологія Тема дисертації: «Біотехнологія отримання молочної кислоти та її солей на основі вторинних продуктів переробки зерна»

Інженер-технолог за спеціальністю «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчоконцентратів»
ДОСВІД РОБОТИ
  • 2021р – дотепер – декан факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму МГУ
  • 2020-2021рр – завідувач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу МГУ
  • 2008-2020рр – декан факультету інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу ОНАХТ
  • 2005-2008рр – заступник декана факультету технології зерна і хлібопродуктів ОНАХТ
  • 2005р – відповідальний секретар приймальної комісії ОНАХТ
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
  • З 2019р дотепер – член галузевої експертної ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 24 «Сфера обслуговування»
  • Член редколегії фахового видання «Економіка та суспільство»
  • Член редколегії фахового видання «Acta Academiae Beregsasiensis Geographica et Recreatio»
  • Член Вченої ради МГУ
  • Член комісії з забезпечення якості освіти МГУ
  • 2016-2019рр – голова підкомісії зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Науково-методичної комісії з транспорту і сервісу МОН України · Розробник стандарту вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
  • 2016-2019рр – член Наукової ради з туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі · Голова жюрі II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 2017р.
  • Заступник Голови Конкурсної комісії ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності Готельно-ресторанна справа (2018, 2019рр)
  • Керівник ГО «Фундація розвитку гостинності»
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
  • Почесна Грамота за сумлінну працю, високий професіоналізм, плідну наукову та педагогічну діяльність від Одеського міського голови, 2023
  • Нагрудний знак МОН України «Відмінник освіти», 2022р
  • Почесна грамота Президента МГУ за плідну наукову діяльність, 2021р
  • Почесна грамота Одеської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток вітчизняної вищої освіти, 2012
  • Почесна грамота Одеської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки і техніки, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм, 2009
  • Почесна Грамота Державного комітету України у справах сім'ї та молоді за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, плідну працю щодо підтримки соціального становлення і розвитку молоді в Україні, 2003
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
  • Тренінг для членів галузевих експертних рад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Одеський національний університет ім. І.Мечнікова, жовтень 2019р.
  • Семінар-тренінг для членів НМК МОН України: сучасний стан та актуальні завдання розроблення стандартів вищої освіти, червень 2019, НМЦ «Агроосвіта».
  • Ресторанна компанія Synergy Group. Тема: «Інноваційні ресторанні технології в виробництві та обслуговуванні» Термін стажування: 03.01.24 – 09.02.24р
  • Підвищення кваліфікації в Управліннї туризму, рекреації та курортів Одеської обласної державної адміністрації. Тема: Гостинність та туризм в умовах пандемії COVID-19 – регіональний аспект, 2021р.
  • Тренінг «Reikartz Hotel Group». Тема: Level Up разом з Reikartz, Сертифікат №TQOJAG-CE000200, 2021р.
  • Тренінг ТОВ «Академія цифрового розвитку». Тема: «Цифрові інструменти GOOGLE для закладів вищої, фахової передвищої освіти», Сертифікат №4GW-126, 2021р.
  • Курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», Міністерство аграрної політики та продовольства України, Проєкт ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», платформа Prometheus, жовтень 2019, сертифікат.
  • У 2017р. пройшла навчання та успішно здала екзамен в компанії MNC GROUP LTD з курсу «Внутрішній аудит та оцінка системи менеджменту якості згідно з вимогами стандартів ISO 9001:2015 та ISO 9001:2011», сертифікат.
  • 2015р. – University of Primorska, Faculty of Tourism Studies Portorož, Словенія;
  • 2014р. – вивчала досвід підготовки кадрів для індустрії гостинності у Великій Британії (Manchester Metropolitan University);
  • 2013р. – університет Іоанна Куза, Яси, Румунія;
  • 2012р. – Інститут готельного бізнесу, м. Прага, Чехія;
  • 2010р. – стажування у Пловдивському університеті харчових технологій, Болгарія
Залишилися питання?
+38 (096) 831-11-12
Телефонуйте
Фонтанська дорога, 33, Одеса
Приходьте у гості
mguhrtb@gmail.com
Пишіть
Контакти
Одеса, Фонтанська дорога, 33

Телефон: +38 (096) 831-11-12
Eл.пошта: mguhrtb@gmail.com
Made on
Tilda