Державне регулювання інституціональних змін національної економіки в сфері індустрії гостинності
ДИСЦИПЛІНИ
Гостинність
Організація ресторанного господарства
Ресторанна справа
Start Up - тренінг
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Доцент кафедри біохімії та мікробіологіїї
Кандидат технічних наук, Спеціальність 030020 Біотехнологія Тема дисертації: «Біотехнологія отримання молочної кислоти та її солей на основі вторинних продуктів переробки зерна»
Інженер-технолог за спеціальністю «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчоконцентратів»
ДОСВІД РОБОТИ
2021р – дотепер – декан факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму МГУ
2020-2021рр – завідувач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу МГУ
2008-2020рр – декан факультету інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу ОНАХТ
2005-2008рр – заступник декана факультету технології зерна і хлібопродуктів ОНАХТ
2005р – відповідальний секретар приймальної комісії ОНАХТ
ДОДАТКОВІ ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ
З 2019р дотепер – член галузевої експертної ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 24 «Сфера обслуговування»
Член редколегії фахового видання «Економіка та суспільство»
Член редколегії фахового видання «Acta Academiae Beregsasiensis Geographica et Recreatio»
Член Вченої ради МГУ
Член комісії з забезпечення якості освіти МГУ
2016-2019рр – голова підкомісії зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Науково-методичної комісії з транспорту і сервісу МОН України · Розробник стандарту вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
2016-2019рр – член Наукової ради з туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі · Голова жюрі II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 2017р.
Заступник Голови Конкурсної комісії ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності Готельно-ресторанна справа (2018, 2019рр)
Керівник ГО «Фундація розвитку гостинності»
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
Почесна Грамота за сумлінну працю, високий професіоналізм, плідну наукову та педагогічну діяльність від Одеського міського голови, 2023
Нагрудний знак МОН України «Відмінник освіти», 2022р
Почесна грамота Президента МГУ за плідну наукову діяльність, 2021р
Почесна грамота Одеської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток вітчизняної вищої освіти, 2012
Почесна грамота Одеської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки і техніки, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм, 2009
Почесна Грамота Державного комітету України у справах сім'ї та молоді за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, плідну працю щодо підтримки соціального становлення і розвитку молоді в Україні, 2003
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Тренінг для членів галузевих експертних рад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Одеський національний університет ім. І.Мечнікова, жовтень 2019р.
Семінар-тренінг для членів НМК МОН України: сучасний стан та актуальні завдання розроблення стандартів вищої освіти, червень 2019, НМЦ «Агроосвіта».
Ресторанна компанія Synergy Group. Тема: «Інноваційні ресторанні технології в виробництві та обслуговуванні» Термін стажування: 03.01.24 – 09.02.24р
Підвищення кваліфікації в Управліннї туризму, рекреації та курортів Одеської обласної державної адміністрації. Тема: Гостинність та туризм в умовах пандемії COVID-19 – регіональний аспект, 2021р.
Тренінг «Reikartz Hotel Group». Тема: Level Up разом з Reikartz, Сертифікат №TQOJAG-CE000200, 2021р.
Тренінг ТОВ «Академія цифрового розвитку». Тема: «Цифрові інструменти GOOGLE для закладів вищої, фахової передвищої освіти», Сертифікат №4GW-126, 2021р.
Курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», Міністерство аграрної політики та продовольства України, Проєкт ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», платформа Prometheus, жовтень 2019, сертифікат.
У 2017р. пройшла навчання та успішно здала екзамен в компанії MNC GROUP LTD з курсу «Внутрішній аудит та оцінка системи менеджменту якості згідно з вимогами стандартів ISO 9001:2015 та ISO 9001:2011», сертифікат.
2015р. – University of Primorska, Faculty of Tourism Studies Portorož, Словенія;
2014р. – вивчала досвід підготовки кадрів для індустрії гостинності у Великій Британії (Manchester Metropolitan University);
2013р. – університет Іоанна Куза, Яси, Румунія;
2012р. – Інститут готельного бізнесу, м. Прага, Чехія;
2010р. – стажування у Пловдивському університеті харчових технологій, Болгарія