Розробка напоїв функціонального призначення; етнічні традиції та особливості технологій кухонь в різних країнах світу; регіональна специфіка кухонь та аспекти гостинності.
ДИСЦИПЛІНИ
Барна справа
Етнічні кухні
Технології крафтових виробництв
Культура готельно-ресторанної справа
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Магістр з технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення. Магістр з готельно-ресторанної справи.
ДОСВІД РОБОТИ
2022 р. – дотепер - викладач кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму, МГУ.
З 2021р. – дотепер- керівник лабораторії технології продукції ресторанного господарства факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму, МГУ.
2015 – 2017 р.- заступник відповідального секретаря приймальної комісії ОНАХТ.
2017 р. - голова центру «Крим-Україна» на базі ОНАХТ.
2013 – 2021 р. – асистент кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНАХТ.
2012-2013 р. – завідувач лабораторії «Кулінарного мистецтва» ОНАХТ.
2011-2012 р. – інженер кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу ОНАХТ
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
Почесна грамота Комітету Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України за вагомий внесок у справу соціально-економічного захисту прав та інтересів членів Профспілки, 2022.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
2020-2021 р. - Підвищення кваліфікації 02.11.2020-30.04.2021 за темою «Дослідження особливостей організації функціонування підприємства гостинності» на туристичній базі відпочинку ТОВ «Лагуна Бріз» Миколаївська обл., Очаківський р-н, с. Чорноморка.
2020 р. - майстер-клас для професіоналів від компанії KENWOOD, керівника проекта Cooking Chef Тетяни Захарченко (25.09.2020).
2018 р. - International Seminar "Food Tourism: trends and developments", Dr. Elizabeth M. Ineson, UK; "Hotel operations, tactics and strategy (HOTS)", Mitja Petelin, Slovenia, Організатори - La Fondation Pour La Formation Hoteliere, ОНАХТ. 04.06.2018-05.06.2018 р., м. Одеса, вул. Канатна 112.
2017 р. - Взяла участь у міжнародному гастрономічному семінарі в м. Опава, Чеська республіка, Silesian University in Opava, де виступили з воркшопом і представили Україну (25.06-02.07.2017).
2017-2018 р. - Майстер-клас з приготування страв на сучасному обладнанні Rational від компанії Maresto (ОНАХТ, 2017-2018)
2017 р. - Майстер-клас для професіоналів від Компанії ПРИС: Maurizio Bottega бренд-шеф Electrolux Professional (м. Одеса, шоу-кухня Пріс, 05.04.2017).
2016 р. - Стажування в кулінарній школі Михаїла Сосновських при підтримці Південної Асоціації шеф-кухарів України за програмою «Інноваційні технології приготування ресторанних страв» 2016 р. в обсязі 96 годин (м. Одеса, 2016 р.).