Фундаментальні та прикладні дослідження управління в сфері індустрії гостинності.
Концептуальні засади проєктування закладів готельного та ресторанного бізнесу
ДИСЦИПЛІНИ
Проєктування готелів і ресторанів
Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства
Проєктування
Маркетинг готелів і ресторанів
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
Кандидат технічних наук за спеціальністю: «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв».
Спеціаліст за спеціальністю 181 "Технологія харчування"
Магістр за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа"
Магістр за спеціальністю 073 "Менеджмент"
Рівень володіння англійською мовою B2
ДОСВІД РОБОТИ
2021 р - дотепер - доцент кафедри готельно-ресторанного і та туристичного бізнесу МГУ
2014-2021рр.- доцент кафедри готельно-ресторанної справи ОНАХТ
НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
Грамота Генерального директора керуючої компанії «Ribas Hotels Group»
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
ТОВ «ТД Левада»
Тема: «Проектування технологічних ліній»
Термін стажування: 03.01.24 – 09.02.24р
Міжнародне наукове –педагогічне стажування «Інноваційні освітні технології: європейський досвід та його впровадження в підготовку фахівців з економіки та управління» м. Рига. Латвійська республіка; жовтень - листопад 2022р
Тренінг «Автоматизація процесів для HORECA. Servio HMS та Servio POS», сертифікат, січень 2022р
Міжнародне стажування та підвищення кваліфікації за програмою «Erasmus. Вивчав структури навчальних планів, змісту та організації предметів та навчального процесу в курсі магістратури за спеціальністю «готельно-ресторанний бізнес» в International Hellenic Universityз» (Thessaloniki, Греція). 21-28.02.2020
Міжнародне наукове стажування в рамках конференції «Cultural Heritage and Smart Tourism» в Болгарії з презентацією доповіді (сертифікат); 04-09.06.2019
Міжнародне наукове стажування в рамках Міжнародної конференції ATLAS Annual Conference 2017 в Португалії з презентацією 2 доповідей (сертифікат); 12-15.09.2017
Міжнародне стажування в рамках наукового проєкту Erasmus (Europe Union): У 2016 р. на конкурсній основі здобув престижний грант Європейского Союзу за програмою Erasmus +. Post-Doctoral Mobility for EU – East Europe Cooperation. 7 місяців з 15.09.2016 по 18.04.2017. Місце стажування та наукової роботи: IPVC, School of Technology and Menagement, Portugal 12.08-12.09.2017. Тема: «Наукові дослідження гастрономічних фестивалів в Iспанії та Португалії»