Бакалаврат

Готельно-ресторанна справа
Про програму
Міжнародна програма бакалаврату за напрямом "Готельно-ресторанна справа".

Основні переваги програми - ідеальне співвідношення практичних і теоретичних знань, лекції від відомих рестораторів, готельєрів та професіоналів-практиків готельно-ресторанного бізнесу, міжнародні практики вже після 1 року навчання.

Після кожного курсу ви отримуєте сертифікат (гід-екскурсовод, адміністратор готелю, адміністратор ресторану, сомельє), а після четвертого курсу - диплом бакалавра.

Бакалаврат МГУ випускає підготовлених фахівців, які при отриманні диплома вже мають досвід роботи і високо цінуються роботодавцями в усьому світі.
  • 4 роки

    тривалість навчання
  • Денна і заочна

    форма навчання
  • UA/EN

    мова навчання
  • Міжнародний диплом
    європейського стандарту
Програми спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа
Міжнародний готельний бізнес
Готельний і ресторанний девелопмент
Для кого?
Для випускників шкіл / коледжів і всіх, хто хоче пов'язати свою кар'єру з індустрією гостинності та мати можливість працювати в будь-якій точці світу.
Переваги навчання у нас
  • Диплом
    європейського зразка з гарантією працевлаштування і можливістю отримати подвійний диплом
  • Викладачі
    Майстер-класи та семінари від відомих рестораторів, готельєрів, професіоналів туристичного бізнесу
  • Міжнародна практика
    в Туреччині, Болгарії, Німеччині, Греції та інших країнах
  • Вартість
    Вартість контракту від 11800 грн на рік, існують бюджетні місця
  • Інфраструктура
    Сучасна інфраструктура для навчання, спорту і відпочинку
  • Програми
    Унікальні освітні програми і дисципліни
Ключові дисципліни
  • Ресторанна справа
  • Менеджемент готелів та ресторанів
  • Гостинність
  • Готельна справа
  • Інформаційні системи і технології в готельному і ресторанному бізнесах
  • Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі
  • Маркетинг
  • Архітектура та дизайн
  • Барна справа
  • Revenue менеджмент в індустрії гостинності
Дорожня карта студента
Як вступити?
Задайте питання, що вас цікавлять
* Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності
Наші запрошені лектори
  • Артур Лупашко
    CEO & Founder мережі готелів Ribas Hotels Group
  • Інара Зарічанська
    Рестораторка, співзасновниця мережі ресторанів ( ресторан «Хмари», «Яхта», «Риба», «Кораблик», «Жаримо м'ясо»)
  • Ольга Кіфа
    HR- директор ресторанної компаніі «Synergy Group"
  • Віталій Жиров
    Керуючий ресторану «Александровский»
  • Віктор Тітов
    Співзасновник ресторану U restaurant about u, шеф-кухар мережі G-Group, президент Асоціації шеф-кухарів Півдня України
  • Олександр Валігурський
    Комерційний директор компанії Synergy Group.
  • Ілона Павловська
    Засновник і креативний директор: Готель «Frapolli 21», Готель «Wine & Pillow» by Frapolli, Агенство яскравих екскурсій «Гід з тобою». Молодший партнер в Ірландський Паб «Mick o'Neills», Готель «Frapolli Classic»
  • Наталія Дидіна
    Керуюча готельними апартаментами "BonApart"
  • Тимур Козонов
    Засновник Foundation Coffee Roasters
  • Іван Ліптуга
    Президент Національної туристичної організації України, президент Асоціації «Туризм Одеси»
  • Дмитро Яіцький
    Комерційний директор Асоціації шеф-кухарів Півдня України, засновник шеф-клубу USCA, CHEF'S CLUB, ресторатор
  • Надія Чебанова
    Керуючий партнер баром мідій Котелок
  • Володимир Курянов
    Керуючий готелю "Лондон"
  • Тетяна Загнітна
    General Service Manager NEMO Hotel Resort &SPA
  • Оксана Кузнецова
    Засновник marketing tourism community Odessa WOW, екс-директор асоціації "Туризм Одеси" (5 років)
  • Наталія Стадникова
    Керівник відділу маркетингу Mozart Hotel Group
  • Ілона Ремігайло
    Керуюча Green Park Hotel м.Трускавець. Бізнес консультант сфери гостинності. 10 річний досвід менеджменту і управління готелями 4 * -5 * г. Одесса.
  • Олена Дьяченко
    Заступник начальника департаменту культури та туризму Одеської міської ради, начальник відділення туризму
  • Ольга Кобзарь
    Директор у Mouzenidis Travel
Сфери професійної діяльності
наших випускників
  • 1
    Відкриття власного бізнесу в готельної і ресторанної сферах і туризмі
  • 2
    Управління готелями, ресторанами і їх мережами
  • 3
    Управління туристичними компаніями
  • 4
    Консалтингові послуги з проектування готелів та ресторанів
  • 5
    Готельний та ресторанний сервіс
  • 6
    Кейтеринг
Кар'єрні перспективи
Посади, які можуть займати випускники нашої програми
  • Ресторатор
  • Готельєр
  • Керуючий готелем, рестораном, готельно-ресторанним комплексом
  • Менеджер ресторану
  • Банкетний менеджер
  • Менеджер систем харчової безпеки
  • Керівник департаменту готелю
  • Спеціаліст-аналітик ринку послуг
  • Експерт консалтингової компанії
  • Аудитор готельно-ресторанного бізнесу
Долучайтесь до нас в соціальних мережах :)
Приходьте на
День відкритих дверей
у Міжнародному Гуманітарному Університеті
Фонтанська дорога, 33, Одеса

- екскурсія університетом
- презентація освітніх програм
- знайомство з викладачами
Поширені запитання
Залишилися питання?
+38 (096) 831-11-12
Телефонуйте
Фонтанська дорога, 33, Одеса
Приходьте у гості
mguhrtb@gmail.com
Пишіть
Контакти
Одеса, Фонтанська дорога, 33

Телефон: +38 (096) 831-11-12
Eл.пошта: mguhrtb@gmail.com
Made on
Tilda