Новини Факультету МГРСТ МГУ

ProResto 2025: інновації, досвід, можливості!

ProResto 2025: інновації, досвід, можливості!

Викладачі та студенти факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму Міжнародного університету стали учасниками конференції ProResto 2025, що об’єднує провідних фахівців ресторанного бізнесу України.

Це — унікальний простір, де зустрічаються професіонали, інноватори та освітяни, щоб говорити про тренди HoReCa, технологічні рішення, розвиток персоналу, стандарти якості та гастрономічну культуру.

Особлива увага на конференції була до теми кадрів:

Однією з панельних дискусій стала «Кадровий голод у HoReCa: як знайти людей, коли їх немає?» — модератором виступив Олексій Скороход (операційний директор Work.ua), а спікерами — представники ресторанного бізнесу Оксана Марусич, Олег Бублик, Тимур Козонов і Ольга Кіфа.

Цей блок дав змогу:

• зрозуміти актуальні виклики у підборі, мотивації та утриманні персоналу у ресторанній сфері;

• дізнатись практичні поради від лідерів індустрії щодо формування команди — від кухні до обслуговування та менеджменту;

• обговорити, як освітній процес і практика можуть синхронізуватися з потребами бізнесу.

Наші студенти отримали нагоду:

познайомитися з власниками та керівниками закладів;

дізнатися про сучасні підходи до управління кадрами та командною культурою;

налагодити професійні контакти в сфері ресторанного бізнесу;

побачити, як працює індустрія зсередини.

Ми вдячні організаторам ProResto 2025 за можливість долучитися до події, що формує майбутнє ресторанної індустрії України!

Факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму — завжди поруч із бізнесом, тенденціями та розвитком