Роберто Амаролі — шеф, ресторатор в четвертому поколінні родом з однієї із найбільш гастрономічних провінцій Італії — Болоньї.
Роберто поділився своїм безцінним досвідом роботи у різних країнах, зокрема, у Парагваї, Туреччині, Греції та, звісно ж, в Італії. Під його керівництвом багато ресторанів отримали престижні зірки Мішлен, що є свідченням найвищої якості та майстерності. Особливу увагу шеф приділив інноваціям у кулінарії — від новітніх технік приготування страв до використання сучасних технологій для збереження автентичного смаку продуктів. Студенти спеціальності 181 Харчові технології (ОП Ресторанні технології, Інноваційні технології ресторанного бізнесу) мали унікальну можливість дізнатися про секрети кулінарного мистецтва від справжнього професіонала.