Новини Факультету МГРСТ МГУ

Відкрита лекція Михайла Сосновських

📣Лекції від бізнесу на факультеті менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму📖💡
Засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, суперфіналіст «Майстер шеф» Михайло Сосновських, який представляв Україну на кулінарному саміті в Сингапурі 🇸🇬та увійшов до ТОП - світових шеф-кухарів 14 березня 2024 року провів відкриту лекцію для студентів освітньої програми «Ресторанні технології» за темою «Сучасні кулінарні тренди та технології»🍽️
До заходу були також залучені студенти фахового коледжу МГУ освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»👩🏻‍🍳👩🏻‍💼
На лекції розглядалися актуальні кулінарні тенденції, новітні методи приготування ресторанних страв, та інноваційні підходи у практиці. Особлива увага приділялася впливу глобалізації на кулінарне мистецтво та способам інтеграції української кухні у світові кулінарні тренди 🌎
Михайло Сосновських поділився своїм досвідом роботи на міжнародних кулінарних конкурсах та розповів про важливість інновацій у розвитку кулінарної галузі.
📚Лекція стала важливою подією для майбутніх фахівців у сфері ресторанних технологій, надавши їм натхнення та нові знання для розвитку власних кулінарних проєктів👏🏻👏🏻👏🏻
Made on
Tilda